23948sdkhjf

Udrensningen fortsætter: Nu er håndboldlegende fortid hos fynsk entreprenør

Under et år efter den fynske entreprenørvirksomhed S. Guldfeldt Nielsen ansatte den tidligere håndboldtræner Jan Pytlick som HR-coach, er han blevet opsagt

- Jeg har været håndboldtræner, siden jeg var 23 år gammel. Derfor synes jeg også, at det var tid for mig til at prøve noget andet, for jeg har tilegnet mig rigtig mange erfaringer, som jeg gerne vil forsøge at bruge i andre miljøer.

Sådan sagde den fynske håndboldtrænerlegende Jan Pytlick i oktober sidste år, da Licitationen talte med ham nogle måneder efter ansættelsen i den odenseanske entreprenørvirksomhed S. Guldfeldt Nielsen.

Efter mere end to årtier som træner på nogle af de højeste hylder i håndbolduniverset, skiftede han i september harpiks og haller ud med en HR-stilling som coach for ledere og medarbejdere i den mere end 250 mand store entreprenørvirksomhed.

Her skulle han blandt andet hjælpe firmaet med at fremelske vindermentalitet, målrettethed og skabe en kultur, men knap et år senere er Pytlick fortid hos S. Guldfeldt Nielsen.

"Efter et spændende år i Guldfeldt med arbejdsopgaver indenfor coaching og ledelse er jeg nu på udkig efter nye udfordringer. Jeg har fået besked om, at min stilling ophører efter sommer, og jeg ser dette som en mulighed for at finde nye spændende udfordringer, hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mennesker og teams", skriver Jan Pytlick blandt andet i et opslag på LinkedIn.

Nye ejere har skiftet ud

Jan Pytlick blev i sin tid ansat af Claus Larsen, der frem til december 2023 var hovedaktionær og bestyrelsesformand i S. Guldfeldt Nielsen, som var en del af hans entreprenørkoncern Larsen & Ibsen Holding.

På grund af sin kræftsygdom solgte Claus Larsen dog hele koncernen, inklusive S. Guldfeldt Nielsen, til den fynske oliemilliardær Torben Østergaard og Christian Junker, som er tidligere topchef i Danish Agro.

Førstnævnte er sidenhen også blevet kendt i forbindelse med Nordic Waste-sagen i Ølst ved Randers.

Det vides ikke, hvorfor Pytlicks stilling ophører, men det er blot den seneste ændring, der finder sted i koncernen efter de nye ejeres tiltrædelse, hvor der særligt på personalefronten er sket større justeringer rundt om i koncernen.

Blandt andet blev der tilbage i april endeligt sat et nyt hold i topledelsen, efter en større udrensning startede i begyndelsen af året.

Larsen og Ibsen Holding

  • Koncernen består af virksomhederne S. Guldfeldt Nielsen A/S, Hans Jørgensen og Søn Entreprenører A/S samt selskabet Lerchesvej 2 ApS.
  • I det seneste regnskab landede omsætningen på 789 mio. kr., mens koncernen på bundlinjen havde et positivt resultat på 51 mio. kr.
  • Claus Larsen og hans familie solgte i slutningen af 2023 den kontrollerende aktiepost i koncernen til et selskab ejet af Christian Junker og Torben Østergaard.
Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062