23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt sorteringsanlæg har bæredygtighed i fokus

Hos Brdr. Møller har vi altid været engageret i at finde innovative løsninger, der kan forbedre vores arbejdsprocesser og reducere vores miljøpåvirkning. Vores seneste investering i et avanceret sorteringsanlæg, Powerscreen Titan 600, markerer et nyt skridt i vores bestræbelser på at gøre byggebranchen mere bæredygtig.

Fokus på genanvendelse
Hovedformålet med dette anlæg er at fremme genanvendelse. Med Titan 600 kan vi sortere materialer direkte på byggepladsen og reducere mængden af affald, der skal transporteres væk. Dette sparer ikke kun tid og omkostninger, men mindsker også vores miljøaftryk ved at reducere behovet for at købe nye materialer.

Effektiv sortering 
Sorteringsanlægget er i stand til at opdele materialerne i tre forskellige fraktioner. Med en fremtid, der byder på mangel på råstoffer, er denne evne til at genanvende materialer afgørende. For eksempel kan anlægget behandle sand, så kvaliteten af det genvundne sand er lige så høj som det sand, man normalt ville få fra en grusgrav. Dette sikrer, at vi kan levere materialer af høj kvalitet samtidig med, at vi reducerer vores afhængighed af nye råstoffer.

Kompakt og mobil løsning
Powerscreen Titan 600 er det mindste sorteringsanlæg fra Powerscreen, men det rummer store fordele. Anlægget kan pakkes sammen og transporteres i en container, hvilket gør det ekstremt mobilt og let at flytte rundt. Dets kompakte design betyder, at det kan operere på trange pladser, både på landet og i byområder, hvor pladsen ofte er begrænset.

Bæredygtighed i fokus
Ved at implementere Powerscreen Titan 600 i vores projekter viser Brdr. Møller vores engagement i den grønne omstilling. Vi udnytter moderne teknologi til at sikre, at så meget materiale som muligt genanvendes, hvilket ikke kun gavner miljøet, men også skaber økonomiske fordele ved at reducere behovet for nyindkøbte materialer.

Brdr. Møller er stolte af at være på forkant med bæredygtige løsninger i byggebranchen. Vores investering i det mobile og effektive Powerscreen Titan 600 sorteringsanlæg er et bevis på vores dedikation til at reducere CO2-udledninger og fremme genanvendelse. Læs mere på vores hjemmeside lige her

 

 

Brdr. Møller A/S
Edwin Rahrs Vej 77
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28133111
P nummer: 1002550407

Send til en kollega

0.064