23948sdkhjf

Velux har færre ulykker end nogensinde

0,9 arbejdsulykker per 1 million arbejdstimer er det hidtil laveste i Velux-koncernen.
Igennem flere år har Velux Gruppen haft stort fokus på at forbedre sikkerheden på sine 18 fabrikker over hele verden.

Det skaber resultateter, for i 2014 kunne virksomheden for andet år i træk glæde sig over at have opnået det laveste antal arbejdsulykker nogensinde.

- Vi havde kun 11 arbejdsulykker i hele Velux Gruppen i 2014. Det svarer til 0,9 arbejdsulykker per 1 million arbejdstimer, hvilket er et fantastisk resultat, som vi er meget stolte af. I Danmark alene er tallet helt nede på 0,5, siger marketingdirektør Michael K. Rasmussen.

Han peger på, at den øvrige fremstillingsindustri i Danmark til sammenligning har 10 ulykker per 1 million arbejdstimer.

- Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan gå på arbejde og føle sig trygge. Over de sidste fem år har vi set en nedadgående tendens i både antallet af arbejdsulykker og fraværet pga. ulykker. Det viser, at vi både har færre, men også mindre alvorlige ulykker, siger Michael K. Rasmussen.

Tallene indgår i Velux Gruppens CR Rapport, som i år er publiceret for fjerde gang. Udover det rekordlave antal arbejdsulykker vidner rapporten også om et fortsat fald i virksomhedens CO2-udledning.

Læs rapporten her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113