23948sdkhjf

Farvel til Nordstern: Tidligere KPC-topfolk starter nyt bygge- og udviklingsfirma

To chefer fra Nordtern har forladt det store selskab for at gå egne veje sammen med KPC’s tidligere adm. direktør 

En af branchens hele store spillere, Nordstern, er blevet to chefer fattigere.

Projektudviklingschef Lasse Bundgaard Lauridsen og teknisk chef Simon Kristensen Schmidt, som begge har en fortid i KPC, har nemlig sagt farvel til det store bygge- og udviklingsselskab.

I stedet har de stiftet SLK Aarhus A/S, hvor de begge har titel af direktør. Det sker sammen med en markant profil fra KPC, den tidligere topchef Bo Knudsen.

- Simon og jeg skal i det daglige drive virksomheden, og Bo Knudsen kommer til at virke som arbejdende bestyrelsesformand, skriver Lasse Bundgaard Lauridsen på det sociale medie LinkedIn om det nye firma.

- Bestyrelsen styrkes endvidere af Stig Bundgaard, som er tidligere medejer og CSO i IT Relation, han er ligeså vores investeringspartner.

SLK Aarhus blev etableret 1. juli 2024 og kommer til at arbejde inden for projektudvikling, byggestyring, totalentreprise, finansiering og optimering af ejendomsprojekter.

Ifølge Lasse Bundgaard Lauridsen er firmaet klar med de første projekter.

Giganten Nordstern

Den store bygge- og udviklingsvirksomhed KPC, som er fællesnævner for trioen bag SLK Aarhus, blev i foråret 2022 købt af investeringsfonden ActivumSG.

Siden 2021 havde investeringsfonden ejet ejendomsudvikler og totalentreprenøren Casa, og efter en længere proces blev de to store spillere slået sammen til giganten Nordstern. Her fik Torben Modvig, tidligere topchef i Casa, rollen som adm. direktør.

Efter seks måneder som direktør i Nordstern tiltrådte Bo Knudsen som adm. direktør i KP Invest Herning. Han har desuden været bestyrelsesformand for tekstilkoncernen DK Company og for entreprenørselskabet Raundahl & Moesby samt næstformand i Dansk Industris bestyrelse for området Midt/Vest.

KPC’s tidligere topchef i spidsen for investeringsselskab

 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063