23948sdkhjf

Mindre arkitekt begæret konkurs – ejer taber millioner

Tegnestuen Randers Arkitekten er blevet begæret konkurs, 13 år efter virksomheden blev stiftet. En svær tid efter covid-19 gjorde det pressede ordreindgangen, fortæller ejeren

Den randrusianske tegnestue Randers Arkitekten er blevet begæret konkurs.

Det skriver Randers Amtsavis, der også har talt med ejeren bag firmaet, som blev stiftet i 2021.

Overfor avisen fortæller ejeren Brian Andersen, at konkursen særligt skyldes et ustabilt marked efter covid-19-pandemien. Det er både et presset markedet og et ustabilt renteniveau, som har gjort det svært at drive forretning, hvor opgaverne er blevet færre og ordrerne er udeblevet.

- Alt er gået i stå, især her i Østjylland, og således har der ikke været arbejde nok til at honorere de udgifter, vi har haft. Man kan sige, at vi nogle gange blot er én opgave fra, at det går godt, men lige nu er der bare ikke noget at lave, siger Brian Andersen til Randers Amtsavis og kalder det "rettidig omhu".

Han fortæller desuden, at han som følge af konkursen kommer til at tabe et sted mellem to og tre mio. kr. i risikovillig kapital.

I CVR-registret fremgår det, at Randers Arkitekten har skiftet navn til Datoselskabet RA af 29. august 2024 ApS, og som navnet indikerer, skete navneskiftet den 29. august.

I det senest offentliggjorte årsregnskab fra Randers Arkitekten fra 21. december 2023 kom virksomheden ud af året med en fortjeneste på 8,2 mio. kr., mens årsresultatet landede på 327.604 kr.

I juni 2024 havde selskabet 12 ansatte ifølge CVR.

Nu er det altså slut.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078