23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UNI-TEK styrker portafdelingen med nye tiltag og målrettet vækst

UNI-TEK har oplevet betydelige forbedringer i sin portafdeling siden starten af 2024.

 Siden da er afdelingen blevet markant mere velfungerende, med en tydelig strukturering og fokusering på kerneområderne. UNI-TEKs portafdeling har siden årsskiftet fået skabt en solid ramme for vækst og effektivitet i afdelingen, som nu består af fire montører, hvoraf den seneste blev ansat i maj. De fire montører fungerer godt sammen, men afdelingen søger fortsat en erfaren portmontør – en opgave, der har vist sig at være vanskelig på det nuværende marked.

UNI-TEKs største port solgt

Manglen på en portmontør med den nødvendige erfaring, særligt inden for el-arbejde, har været en udfordring. Portafdelingen har dog haft succes med at håndtere enkeltstående kundeopgaver, herunder en større opgave for en loyal kunde i Randers. Her blev en ældre port, der var blevet påkørt og viste tegn på slidtage, erstattet med en ny spiralport, der kan klare op til 3 millioner cyklusser. Denne investering i kvalitet og holdbarhed er ikke kun en fordel for kunden driftmæssigt og vedligeholdelsesmæssigt, men også et skridt fremad for UNI-TEK, da det er den største port, virksomheden nogensinde har solgt.

Flere serviceaftaler

UNI-TEK har desuden intensiveret indsatsen mod større cases og udvidet sin kundebase inden for serviceaftaler. Virksomheden har bl.a. fået Hørkram i Aarhus som fast servicekunde, hvor de leverer reparationer og vedligeholdelse. Med deres 24/7 ordning, hvor kunderne kan få hjælp inden for 1-2 timer døgnet rundt, har UNI-TEK positioneret sig som en pålidelig partner for virksomheder med behov for løbende service og reparationer. Denne tilgang giver UNI-TEK en stabil indtægt og sikrer kontinuitet i virksomhedens drift, da serviceaftaler ofte medfører regelmæssige opgaver, som supplerer salget af nye porte.

Samarbejdet internt i UNI-TEKs portafdeling har været afgørende for denne udvikling. Før portafdelingsteamet blev styrket, manglede afdelingen en klar struktur og en dedikeret koordinator til at styre opgaverne og sende montørerne ud. Den nye struktur har gjort afdelingen mere strømlinet og effektiv, hvilket ikke kun har forbedret håndteringen af de eksisterende kunder, men også tiltrukket nye, som værdsætter UNI-TEKs hurtige og effektive service.

Samlet set har de sidste seks måneder været præget af en stærk udvikling i portafdelingen, hvor fokus på service og kvalitet har banet vejen for vækst. Med portafdelingens styrkede team er UNI-TEK godt rustet til at fortsætte denne positive udvikling og udvide sin position i markedet.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.047