23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Minigraver komforten i top

Læs mere om komforten i JCB minigraver herunder og hør om kampagnen på JCB minigravere.

JCB har en klar vision om, at du som daglig bruger skal have den bedste arbejdsplads, så du hver dag, når du stiger ud af førerkabinen, glæder dig til igen at indtage førersædet næste dag.


Her er nogle af de mange fordele du får med en JCB minigraver:
- Kabine med nemme adgangsforhold, optimalt udsyn og intuitiv betjening, som du kan genkende fra den ene JCB model til den anden.

- Førersæde i bedste kvalitet og et betjeningspanel med nem adgang til alle funktioner sikrer dig den mest effektive og behagelige arbejdsdag.

- Servo-forstyret hydrauliksystem: Du oplever gravearmen som din forlængede arm, så du kan styre gravearbejdet med den største præcision og nøjagtighed.

- Intuitiv betjening med alle knapper placeret i højre side, så du kan klare alle funktioner med én hånd. Kører du med flere JCB-maskiner, vil du genkende betjeningen fra model til model, så du opnår høj effektivitet og rutine i brugen.

- Nem indstilling af førersæde og greb, så du kan optimere din arbejdsstilling og belaste kroppen så lidt som muligt.

-Udsyn hele vejen rundt med smalle stolper og karme. Ingen blinde vinkler. Det giver max sikkerhed – også for dine kolleger, som arbejder tæt på din minigraver.

Netop nu kører der en kampagne på JCB 19C-1 (2 tons) minigraver, til kun 189.000. Læs mere her. 

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615

Kontaktperson

AB
Andreas Berthelsen
ab@jcb.dk

Send til en kollega

0.063