23948sdkhjf

Ny direktør og ejerkreds i jysk panel- og akustikvirksomhed

Michael Grundholm stiftede for 38 år siden Lumière Group med sin far og bror. I juli trådte han tilbage som adm. direktør og ud af ejerkredsen: Nu er hans afløser præsenteret

I juli trådte medstifter og direktør i Lumière Group, Michael Grundholm, tilbage fra sine stillinger i den vejlensiske akustikvirksomhed.

Derfor har det 38 år gamle familiefirma både skullet finde nye folk på direktionsgangen og i ejerkredsen, og her er kabalen nu gået op.

Det bliver Casper Bro Agerbæk, der fortsætter i fodsporene som adm. direktør i Lumière Group, der blandt andet har specialiseret sig inden for stræklofter og akustiske træpanelløsninger.

- Jeg er utrolig glad og ydmyg over at blive en del af Lumière Group, og kan være med til at løfte den velrenommerede familievirksomhed til nye højder i fremtiden, siger Casper Bro Agerbæk i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som indkøbschef i GMB Ejendomme, hvor han nåede at være ni måneder.

Før det var han indkøbschef i den MT Højgaard-ejede entreprenør Enemærke & Petersen og kommer samlet set med 16 års erfaring fra byggebranchen, hvor han også har haft salgsstillinger i XL Byg og Brejnholt Gruppen.

- Jeg tror på, at branchen kalder på endnu flere bæredygtige løsninger inden for belysning, akustik og stræklofter, lyder det videre fra den nytiltrådt direktør.

Han tilføjer:

Det kræver, at vi til stadighed udfordrer os selv, og at vi har modet og viljen til at se de muligheder, der opstår. En af vores styrker ligger i, at vi både kan levere og montere akustiske løsninger, hvilket giver os en klar konkurrencefordel.

Ny og udvidet ejerkreds

Casper Bro Agerbæk træder samtidig også ind i ejerkredsen. Det gør han sammen med projektdirektør Jakob Bøgely Hansen, der har været i virksomheden i de seneste seks år.

Dermed udvides ejerkredsen fra tre til fire personer efter Michael Grundholms udtrædelse. Salgsdirektør Stefan Jørgensen og teknisk direktør Michael Fahrenholtz udgør den resterende del af kredsen.

Den nu tidligere adm. direktør og ejer forlader dog ikke den virksomhed, som han var med til at stifte i 1987 helt.

- Det har altid været mit ønske at geare ned, når jeg blev 60 år. Det får jeg mulighed for nu, samtidig med at jeg stadig kan passe mine gode, faste kunder; så jeg glæder mig til også at få mere tid til andre ting, siger Michael Grundholm i pressemeddelelsen.

Michael Grundholm fortsætter på deltid i Lumière Group i salgsafdelingen, mens han i en periode også vil hjælpe den nye adm. direktør ordentligt i gang.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094