23948sdkhjf

Ny direktør for udvikling i Nordstern

Tidligere adm. direktør i Vision Ejendomme skal få den store entreprenør- og udviklingskoncerns projektportefølje til at vokse yderligere

Nordstern har i øjeblikket både etagebolig-, rækkehuse- og kontorprojekter under udvikling og flere projekter under udførelse. Der skal spædes yderligere til projektporteføljen i de kommende år, og her får en ny direktør en vigtig rolle.

Der er tale om Claus Skytte, tidligere adm. direktør i Vision Ejendomme, som får titel af Direktør for Udvikling i den store udviklings- og entreprenørkoncern.

- Hele den danske ejendomsbranche kender allerede til Claus’ resultatersiger Torben Modvig, Group CEO i Nordstern, i en pressemeddelelse om ansættelsen. 

Samspil mellem udviklings- og entreprenørsiden

Med en lederfortid i Vision Ejendomme, Boniva, Deas og MT Højgaard tager Claus Skytte mange års erfaring inden for ejendomsudvikling med sig og vil stå i spidsen for at videreudvikle Nordsterns udviklingsforretning.

- Personligt foretrækker jeg samarbejder baseret på gode relationer samt evnen og lysten til at gøre en forskel. Det matcher fuldt ud med Nordsterns strategi og – ikke mindst – brede erfaring inden for både udvikling og byggeri, så jeg ser frem til at kunne bidrage til virksomhedens fortsatte vækst, udtaler Claus Skytte.

Ejendomsudvikling er en central del af koncernens overordnede strategi, hvor virksomheden både fungerer som ejendomsudvikler og totalentreprenør. Ejendomsudvikling er en vigtig sourcingkanal for entreprenørsiden, mens entreprenørdelen af forretningen skaber den nødvendige likviditet til grundkøb og andre investeringer i udviklingsprojekter. 

Med Claus Skytte ombord skal koncernen fortsætte med at afsøge nye partnerskaber og sikre, at de mange projekter i udviklingsporteføljen bliver ført videre til succes.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063