23948sdkhjf

Byggemodninger fordoblet i Vejle på et bare ét år

Der er byggeboom i kommunen, og det giver udfordringer på det tekniske felt.
Der sælges rigtigt mange byggegrunde i Vejle Kommune for tiden, og Vejle Spildevand har derfor travlt med at byggemodne mange steder i kommunen.

Det skriver Videnscenter For Byudvikling Byens Ejendom på sin hjemmeside.

Det skønnes, at omfanget af byggemodningsrelaterede aktiviteter i 2015 vil være dobbelt så stort som i 2014. Aktuelt byggemodnes der i Egtved, Skibet, Give, Givskud, Børkop, ved Lille Grundet på Nørremarken i Vejle og i Tirsbæk Bakker ved Bredballe.

- Det er positive nyheder for Vejle Kommune, at efterspørgslen på byggegrunde i den grad er stigende. Der er ingen tvivl om, at ikke kun Vejle, men hele Vejle-området, er utroligt attraktivt for tilflyttere – blandt andet i kraft af sin centrale beliggenhed i Trekantområdet. Det ser vi nu effekten af, siger bestyrelsesformand i Vejle Spildevand Jens Ejner Christensen til Byens Ejendom.

Hos Vejle Spildevand hilser man den fordoblede aktivitet velkommen, selvom man har så travlt, at man henter hjælp hos eksterne rådgivere for at kunne nå det hele. Det betragter man som et positivt problem, som man kan løse. Vejle Spildevand forventer også, at tendensen fortsætter i 2016 og 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078