23948sdkhjf

Entreprenørmaskinernes legeplads

Fra torsdag til lørdag lægger MCH Outdoor Arena 140.000 kvadratmeter til massevis af udendørs aktivitet, når Entreprenør og Håndværk ’15 blandt andet starter de store maskiner til testkørsel.
Der bliver gang i gravearbejdet på udendørs arealerne ved MCH Messecenter Herning de næste tre dage. Her vil store entreprenørmaskiner vende op og ned på mange kubikmeter jord, når maskinerne skal afprøves på Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, E&H ’15.

- Det er en lidt utraditionel messe, hvor der lægges vægt på, at maskinerne kan ses i drift. Halvdelen af udstillerne er placeret på et område, hvor der er mulighed for at teste og prøvekøre maskinerne, så de kan vise, hvad de dur til i deres rette element, siger projektleder på E&H ’15, Klaus Erichsen, MCH, der anbefaler de besøgende at være påklædt efter forholdene.

På testbanen kan de besøgende prøve kræfter med de nyeste og største dumpere, dozere, valsetog og læssemaskiner. Og som noget nyt er der i år etableret et 7.000 kvadratmeter stort område kun for knusere, hvor maskinerne vil blive demonstreret.

Journalist og tidligere tv-vært Ole Stephensen vil være konferencier på området og fortælle om de maskiner, der bliver demonstreret.

Der er desuden en terrænbane til test af ATV’ere og andre terrængående køretøjer.

Der vil være omkring 120 udstillere på MCH Outdoor Arena, og foruden de store maskiner er der udstillere, der præsenterer alle former for tilbehør til bygge- og anlægsbranchen som kraner og lifte, mindre maskiner til have og park, værktøj og meget mere.

DM i minigraver
Fredag finder DM i minigraver sted på E&H ’15. Fra hele landet kommer 19 finalister, der skal dyste i fire forskellige øvelser, som skal udføres i en halvandet ton tung minigraver – en af de mest benyttede maskintyper i bygge- og anlægsvirksomheder.

Alle øvelser skal gennemføres så fejlfrit som muligt, og deltageren med den bedste tid bliver årets Danmarksmester.

E&H ’15 arrangeres i et samarbejde mellem MCH og brancheorganisationen Maskinleverandørerne. Messen er åben torsdag, fredag og lørdag i denne uge fra klokken 09.00 til 17.00.
Læs mere om: E&H
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094