23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Danske Malermestre

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Mød denne gang malermester Claus Jacobsen fra Sindal i Nordjylland.

Hvorfor blev du selvstændig? 
Jeg tror egentlig altid godt, jeg har kunne tænke mig at blive selvstændig og blive min egen herre. Og tilbage i 2017 tog jeg chan­cen. Børnene var blevet store, så nu var tiden der bare. Jeg tror også, det hang lidt sammen med, at der var sket meget, siden jeg blev udlært i 1995. På de store byggerier er tidsplanerne efterhånden så pressede, at det går ud over kvaliteten. Det er i hvert fald min vurdering. Men som selvstændig kan jeg holde den faglige fane højt og vælge de projekter, jeg kan stå inde for fagligt, og hvor jeg ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. 

Hvad er det for en type virksomhed, du driver? 
Jeg er meget alsidig og arbejder både for private og erhvervskunder. Og jeg arbejder også med boligforeninger. Det er renove­ringsopgaver, men jeg har også enkelte nybyggerier. Jeg er alene, men har haft en malersvend, men det fungerede ikke. Det var en udfordring med stabiliteten. Men hvis den rette dukker op, er jeg klar til at ansætte igen. Men det giver også en anden hverdag, for når du har en ansat, skal du også have arbejde til to. Jeg er også godkendt til at have lærlinge og overvejer på sigt at tage en lærling ind i virksomheden. 

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre? 
Lige da jeg var begyndt for mig selv, mente jeg ikke, jeg havde behov for at have en organisation i ryggen. Men jeg fik vanskelig­heder med en kunde, og det fik mig til at undersøge, hvad Danske Malermestre stod for. Og det gav jo god mening at få adgang til faglig sparring og rådgivning. At man kan få en skønsmand ud som kan understøtte min faglige vurdering overfor en kunde, er uvurderligt. Og så signalerer medlemskabet også en seriøsitet overfor kunderne. Det er et professionelt signal, man sender, og det giver tillid blandt kunderne. 

Hvad er dine forventninger til medlemskabet? 
Nyborg Stævnet skal jeg afgjort med på. Og de forskellige kurser er også interessante. Muligheden for at blive opdateret både teknisk og fagligt på, hvad der rører sig i faget, er noget, jeg vægter højt. Og så vil jeg også engagere mig lokalt i Vendsyssel Malerlaug. Jeg ser i høj grad mit medlemskab som en investering for min virksomhed.

Læs serien Velkommen i Danske Malermestre 

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.063