23948sdkhjf

Orbicon køber svensk firma

Den danske rådgiver tager et vigtigt strategisk skridt mod yderligere internationalisering.
Det er nødvendigt at internationalisere virksomheden, hvis man vil være med i en stadigt mere international verden.

Det er den klare udmelding fra administrerende direktør i Orbicon, Jesper Nybo Andersen, i forbindelse med købet af svenske Sandström Miljö & Säkerhetskonsult.

- Internationaliseringen sikrer, at Orbicon får adgang til ny viden og nye teknologier, hvilket gør Orbicon mere attraktiv for vores kunder, og internationalisering øger Orbicons mulighed for at rekruttere talenter herhjemme og i udlandet. Her er opkøbet af Sandström et vigtigt skridt på vejen, forklarer direktøren.

Kendte kompetencer
Sandström arbejder i Sverige og internationalt med miljø, jord- og grundvandsforurening, geoteknik og konstruktioner. Købet giver Orbicon styrke til at følge kunder i for eksempel oliebranchen ud af Danmark på det skandinaviske marked.

- Jordforurenings- og vandområdet er nogle af vores kerneforretninger i Orbicon, så det er kendte kompetencer, der på den bedste måde supplerer vore danske aktiviteter, siger Jesper Nybo Andersen.

Sandström Miljö & Säkerhetskonsult har 35 ansatte og omsatte sidste år for 42 mio. svenske kroner. Virksomheden har kontorer i Göteborg, Stockholm og Luleå, og kunderne tæller bl.a. OKQ8, St1 Sverige AB, Skanska, Svevia og PEAB, en række private industrier og mange kommunale kunder.

Med købet af Sandström sikrer Orbicon sig en solid position i Sverige og et godt udgangspunkt for at vinde større markedsandele i det svenske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094