23948sdkhjf

Novo udvider igen i Kalundborg - runder investeringer til 2 milliarder i år

Novo Nordisk investerer yderligere 850 mio. kr. i udvidelse af fabrikken i Kalundborg. Det oplyser medicinalvirksomheden i en pressemeddelelse fredag. 

Med den nye investering runder Novo Nordisk i Kalundborg en samlet investering på 2 mia. kr. i 2020. 

I februar annoncerede selskabet investeringer for 800 mio. kr. i opgraderinger og udvidelser af produktionsanlægget i Kalundborg, så de i fremtiden vil kunne producere både eksisterende samt næste generations diabetesprodukter. I maj kom meddelelsen om endnu en investering, denne gang på 150 mio. kr. i en ny produktionslinje til pak af tabletter. I juni fulgte så en investering på 225 mio. kr.

Den nye investering på 850 mio. kr. skaber yderligere kapacitet til produktion af fremtidens produkter. 

I Kalundborg producerer Novo Nordisk i dag en række produkter til diabetesbehandling, og med den seneste investering vil et eksisterende produktionsanlæg blive ombygget og udvidet for at skabe yderligere kapacitet til produktion af fremtidens lægemidler. 

– Vi har 50 års ekspertise i Kalundborg, og alene fra årtusindeskiftet og frem til 2019 har Novo Nordisk investeret mere end 16 mia. kr. i produktionsfaciliteterne i Kalundborg. I år har vi annonceret en række yderligere investeringer, hvilket understreger Novo Nordisks ambition om en fortsat styrket tilstedeværelse i Danmark og Kalundborg, siger Michael Hallgren, produktionsdirektør, Novo Nordisk Kalundborg, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078