23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stiholt takker for interessen til Maskiner Under Broen

To succesfulde messedage med masser af besøg

Vores sælgerteam har netop afsluttet to fantastiske messedage i Middelfart, hvor vi havde fornøjelsen af at præsentere og demonstrere vores produkter fra Jekko, Almac og EuroTECH. Dagene har budt på masser af besøg på standen, og interessen for vores løsninger har været stor.

Deltagelsen til Maskiner Under Broen var en perfekt platform for os til at demonstrere, hvad vores løsninger kan tilbyde. Vi har haft lejlighed til at tale med en lang række potentielle kunder, samarbejdspartnere og nysgerrige besøgende, som viste stor interesse for vores produkter.

At kunne vise Jekkos minikraner i aktion, præsentere Almacs alsidige bæltedrevne lifte, og demonstrere EuroTECHs innovative vakuumløfteteknologi har givet os mulighed for at fremhæve, hvordan vores produkter kan løse konkrete udfordringer i branchen.

Vi takker alle, der lagde vejen forbi vores stand og gjorde dagene til en succes. Deltagelsen har ikke kun styrket vores relationer med eksisterende kunder, men også åbnet dørene for nye muligheder og samarbejder. Vi ser frem til at følge op på de mange spændende dialoger og samarbejdsmuligheder, der blev skabt. Tak for to fantastiske messedage!

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27619312

Kontaktperson

PP
Patrick Pheiffer
Markedsføringsansvarlig
pap@stiholt.dk

Send til en kollega

0.063