23948sdkhjf

Dansk offensiv på Norges vigtigste byggemesse

CFU og Danmarks Ambassade i Oslo arrangerer dansk fællesstand på Bygg Reis Deg, og der er rift om pladserne.
Det norske bygge- og anlægsmarked er præget af rekord høj aktivitet, og der forventes yderligere vækst i 2015 og 2016.

Derfor har CFU (Center For Underleverandører), i samarbejde med Danmarks Ambassade i Oslo, besluttet at gentage succesen med en dansk fællesstand på Bygg Reis Deg 2015, der afholdes i Lillestrøm til oktober.

Først til mølle
Interesse for at være med på den danske fællestand ved den seneste Bygg Reis Deg-messe for to år siden var stor, og derfor er standen denne gang udvidet til 17 virksomheder. 10 af pladserne er allerede solgt, og yderligere et par stykker er tæt på. Derfor opfordrer partner Knud Hareskov fra CFU interesserede virksomheder til hurtigst mulig at tilmelde sig.

- De resterende pladser sælges efter først til mølle-princippet, og jeg forventer udsolgt inden sommerferien. Vi har ikke mulighed for at udvide fællesstanden, da de øvrige dele af det store messeområde allerede er udsolgt, fortæller Knud Hareskov.

Den danske fællesstand er placeret langs de to primære færdselsårer på messen og i umiddelbar nærhed af store koncerner som Mestergruppen og Løvenskiold/Maxbo.

- Det norske marked rummer fortsat rigtigt gode muligheder for danske virksomheder med eksportambitioner, og erfaringerne fra 2013 er, at deltagelse på Bygg Reis Deg kan være et værdifuldt springbræt, tilføjer Knud Hareskov.

Deltagere på den danske fællesstand:
Bobach
Bøjsø Døre og Vinduer
Dafa
Humania Rolighed
Krone Vinduer
Lacuna
Plan Trapper
Vrogum Svarre
Wiking Gulve
Inter-Distrans ApS

Læs mere om fællesstanden på http://www.cfu.as/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078