23948sdkhjf

Logik & Co renoverer Nørrebro-baghus

Industrihus er omdannet til seks boliger.
Arkitektfirmaet Holscher Nordberg har netop på vegne af Dreyers Fond færdiggjort renoveringen og restaureringen af et gammelt industrihus, der ligger i den store københavnske gård mellem Sankt Hans Torv, Fælledvej, Nørrebrogade og Elmegade. Logik & Co er totalentreprenør.

- Industrihuset havde et spændende potentiale, og vi har lavet det om til en række eksklusive lejligheder, der tilfører både ejendommen og området noget nyt og arkitektonisk anderledes, hvor vi samtidig bibeholder ejendommens rå industristil, siger direktør Bo Rygaard fra Dreyers Fond.

Efter at have vundet en indbudt arkitektkonkurrence blev Holscher Nordberg hyret til at stå for moderniseringen af den over hundrede år gamle bygning på Fælledvej 19 i hjertet af Nørrebro. Renoveringen af det gamle baghus fra 1908 er nu færdig, og huset er ombygget til fire eksklusive lejligheder og to toetagers byhuse.

Lejlighederne er indflytningsklare i maj 2015.


Baggrund
Dreyers Fond købte i foråret 2013 ejendommen på Fælledvej 19, der består af et forhus mod Fælledvej og et baghus. Det er fondens målsætning også fremover at investere yderligere i ejendomme i de store byer som København, Århus og Aalborg. Fondens forretningsaktiviteter, som primært består af en betydelig ejendomsportefølje, er fundamentet for Dreyers Fonds uddelinger.

Bygherre: Dreyers Fond
Totalrådgiver: Holscher Nordberg
Ingeniørrådgiver: Aksel V. Jensen, Rådgivende Ingeniørfirma
Miljørådgiver: MOE Rådgivende Ingeniører
Totalentreprenør: Logik & Co

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11