23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kødbyen: Nænsom renovering af national industri-klenodie

Engang udgjorde de karakteristiske hvide bygninger med de blå døre og vinduer Københavns slagtehaller. I dag lægger de fredede bygninger i Den Hvide Kødby på Vesterbro rum til bl.a. fødevaregrossisten Inco og en række restauranter, og netop de 10.500 m2 kvadratmeter står foran en større renovering, som EKJ hjælper Københavns Ejendomme med som totalrådgiver.

”Hele bygningens klimaskærm skal udskiftes. Det betyder at tag, facader og bygningens mange forskellige karakteristiske vinduer fra 1. sal og op enten skal udskiftes eller restaureres, så de kommer så tæt på det originale udtryk fra 1934 som muligt,” fortæller Mikael Lund Almind Lund, der er gruppeleder for Bygningsfysik og Transformation i EKJ's forretningsenhed for Byggeri.

”Det er en enormt spændende, men også krævende opgave at være totalrådgiver på. Vi skal på den ene side forestå en detaljerig renovering, der sikrer, at vi fremhæver bygningens originalitet. På den anden side skal bygningen være i drift under hele renoveringen, så Inco fortsat kan få såvel vareleveringer som kunder på besøg – og områdets mange restaurantgæster kan nyde deres aften uden at få byggestøv i deres mad,” siger Peter B. Jensen, der er projektleder på opgaven.

Læs mere om det spændende renoveringsprojekt Den Hvide Kødby 

Læs mere om EKJ's rådgivning om renovering

 

 

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.079