23948sdkhjf

Tørt rejsegilde under nyt tag

I renoveringen af DGI-Huset i Aabybro er der netop fejret rejsegilde i multisalen. Projektet gennemføres som ESCO-projekt af HP Byg i samarbejde med Moe og KPF Arkitekter.
ESCO-projektet med renovering og tilbygning til DGI-Huset Aabybro gik i gang med første spadestik sidst i juni, og nu har projektet passeret endnu en milepæl, rejsegildet på tilbygningen af en ny multihal. Det skriver Nordjyske.dk.

Læs mere: HP Byg klar til byggestart i Aabybro.

Det blev fejret som det sig bør med pølser til de fremmødte og taler fra blandt andet entreprenør og borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade:

- Man siger jo, at ”alt godt kommer til den, som venter”, og selvom en stor del af huset stadig er én stor byggeplads, kunne husets brugere for nyligt tage en nyrenoveret hal A og gymnastiksal i brug. Men det er klart, at det også fremover kræver tålmodighed af husets brugere at færdes i huset. I den forbindelse vil jeg gerne takke brugerne for deres tålmodige og positive indstilling.

Bag projektet, der omfatter en ESCO-renovering til 60 mio. kr., står entreprenør HP Byg, rådgivende ingeniør Moe og KPF Arkitekter.

Læs mere: HP Byg vinder DGI-Hus.

Projektet omfatter 3.490m² renovering med energi/indeklima forbedringer og 1.115m² tilbygning med blandt andet den nye multihal, som der altså nu har været rejsegilde på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.291