23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stålprofiler kan erstatte fibercementtage

Et nyt lovkrav om håndtering af asbestholdige materialer har gjort, at boligejere i stor stil udskifter deres udtjente eternittage. Der findes dog gode, langtidsholdbare alternativer til den meget efterspurgte fibercement.

Pr. 1. juli 2024 trådte et nyt lovkrav vedrørende håndtering af asbestholdige materialer i kraft, og det betyder, at boligejere pr. 1. januar 2025 ikke længere må håndtere asbestholdige materialer selv. Håndværkere skal desuden autoriseres for at måtte arbejde med de asbestholdige materialer som for eksempel bølgeeternit.
 
Det har skabt en ekstraordinær stor efterspørgsel på bl.a. fibercement, da mange boligejere gerne vil have deres tag skiftet lige nu og her. Der findes dog gode alternativer til fibercementen, og her er stålprofiler et stærkt og økonomisk attraktivt bud. Stålprofiler findes i mange udformninger, så du kan få et holdbart og nærmest vedligeholdelsesfrit tag.
 
DS Nordic Klikfals er et alternativ i stål. Det er et minimalistisk profil uden synlige skruer, der giver huset et moderne men samtidig tidløst udtryk. Dertil er profilet også nemt og hurtigt at montere. DS Nordic Klikfals findes i to forskellige bredder, der kan kombineres for at give et iøjnefaldende udtryk, og der er mange farver at vælge imellem, så huset får det udseende, som husejeren drømmer om.
 
DS Pandeplade kan også benyttes som tagbeklædning og erstatte et slidt eternittag. Pandeplader er et både økonomisk og arkitektonisk stærkt alternativ til fx skifer, eternit og tagsten. Pandeplader har gennem de seneste år vundet indpas hos arkitekter på grund af tilpassede længder, nye belægninger og en moderne farvepalet, der giver langt flere muligheder for at få et flot tag beklædt med pandeplader i stål.
 
Det er også muligt at få tagstensprofiler i stål, så taget får et klassisk look. DS Markant og DS Unik er to profiler, der er formet, så de ligner klassiske tegl. Tagstensprofilerne kommer i mange forskellige farver, så det er muligt at lave et tag, der også visuelt passer til huset.
 
På vores hjemmeside kan du læse mere om, hvilke stålprofiler der kan bruges til tagbeklædning.

Du kan også finde inspiration blandt vores referencer.
 
Du kan læse mere om alternativer til bølgeeternit hos Videncentret Bolius.

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956

Send til en kollega

0.047