23948sdkhjf

Entreprenør med 250 ansatte hyrer ny direktør

Bytømrerne har været på rov hos Falck

Den østjyske minikoncern Bytømrerne udvider ledelsen med en ny direktør.

Den 15. august tiltræder Dennis Abildgaard som direktør for alle firmaets driftsselskaber, Bytømreren A/S, Bytømreren Service A/S, Artusbyg A/S og Artusbyg Entreprise A/S, med afdelinger i Aarhus, Odder, Horsens og Vejle.

Simon Jæger, der etablerede Bytømreren i 2004 og har ført virksomheden til 350 mio. kr. i omsætning og cirka 250 ansatte, fortsætter som adm. direktør for koncernen, men overlader altså den daglige ledelse og udvikling til Dennis Abildgaard.

Bytømreren koncernen

I 2004 opkøbte Simon Jæger Bytømreren af Torben Nielsen. I 2008 blev ejerkredsen udvidet med medejer og projektchef Daniel Jøhnke.

I 2016 blev virksomheden blev virksomheden opdelt i to selskaber: Bytømreren A/S og Bytømreren Service A/S. Bytømreren er således organiseret omkring de tre forretningsområder: entreprise, service og forsikring, hvoraf de to sidstnævnte afdelinger ligger under Service A/S.

I 2017 udvides Bytømreren med en serviceafdeling i Odder og en forsikringsafdeling i Horsens.

For at styrke markedspositionrn i Trekantområdet købte Bytømreren i 2021 aktiemajoriteten i tømrer og murerforretningen Artusbyg i Vejle.

I 2023 overtog Bytømreren tømrer og snedkerfirmaet E. Anker & Søn A/S. Med overtagelsen flyttede alle virksomhedens aktiver og medarbejdere med til Bytømreren.

- Jeg er rigtig glad for, at Dennis har sagt ja til denne mulighed, og jeg ser frem til et godt makkerskab med Dennis om den overordnede udvikling og innovation af Bytømreren, siger Simon Jæger i en pressemeddelelse.

Direktionen i den østjyske byggekoncern består fremover af Simon Jæger og Dennis Abildgaard.

Fra Falck til byggebranchen

Dennis Abildgaard kommer fra en direktørstilling i Falck, og er dermed en kendt lederprofil fra en af Danmarks store servicevirksomheder.

Tidligere har han også opnået resultater over en længere årrække hos Coor Service Management som blandt andet udviklings- og kontraktchef.

- Vi kender Dennis som en kompetent, udviklingsorienteret og dygtig leder af servicevirksomheder, udtaler bestyrelsesformand Jørgen Lægaard. 

- Han kan i et tæt samarbejde med Simon løfte Bytømreren strategisk og ledelsesmæssigt, så de sammen kan skabe en endnu sundere økonomi og bæredygtig udvikling, fortsætter bestyrelsesformanden.

Siden Simon Jæger overtog Bytømreren i 2004 er der udvidet i flere omgangen, både geografisk og i forhold til arbejdsområder. Seneste med købet af tømrer- og snedkerfirmaet E. Anker & Søn A/S i marts 2023.

S. JÆGER HOLDING ApS
Regnskabsår 2023 2022
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 150,9 145,7
Resultat af primær drift 10,5 18,5
Resultat før skat 12,0 18,4
Årets resultat 7,5 11,2
Balancestatus 208,2 172,0
Egenkapital 0,1 0,1
Antal ansatte 255 244
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062