23948sdkhjf

Ingeniørfirma med 250 medarbejdere på opkøb

Den fire år gamle virksomhed Bygherrepartner skal fremover identificere, implementere og effektuere bæredygtighed i byggebranchen under nyt ejerskab

Dansk Miljørådgivning (DMR) køber bæredygtighedsspecialisterne fra Bygherrepartner ApS. Hermed udbygger det store ingeniørfirma kompetencerne inden for bæredygtigt byggeri.

- Vores evne til at udføre avancerede LCA-beregninger og tilbyde holistisk bæredygtighedsrådgivning med fokus på LCA, LCC og miljøskadelige stoffer samt bæredygtighedsledelse, giver DMR muligheden for at blive en toneangivende aktør i byggebranchen inden for bæredygtigt byggeri, udtaler Bygherrepartners adm. direktør, Søren Munck Rasmussen, i en pressemeddelelse.

DMR ser opkøbet som en del af sin vækststrategi, der dels bygger på organisk vækst og dels på opkøb af virksomheder, som virksomheden vurderer, kan bidrage til selskabets udvikling.

Siden regnskabsåret 2018/19 er DMR vokset fra 142 medarbejdere til nu cirka 250. I samme periode er bruttofortjenesten steget fra 107 mio. kr. til 170 mio. kr. i regnskabsåret 2022/23.

Etableret i 2020 er Bygherrepartner en helt anden størrelse. Således præsterede firmaet med base i Odense en bruttofortjeneste på 1,4 mio. kr. og et resultat på 150.207 kr. i 2023.

Nye roller 

Overtagelsen af Bygherrepartner skete per 1. august 2024, og virksomhedens fem medarbejdere tilknyttes DMR’s kontorer i Randers, Odense, Herlev og Frederikssund.

Bygherrepartner indlemmes direkte i DMR´s bæredygtighedsafdeling, så den vil bestå af 10 personer.

Mikkel Volden, teknisk direktør i Bygherrepartner, får rollen som fagleder og teamleder for LCA/LCC i bæredygtighedsafdelingen hos DMR. Sammen med Anders Ravn og Storm Sommer, begge LCA/LCC specialister, skal de styrke bæredygtighedsberegninger.

Henning Lyng og Søren Rasmussen, henholdsvis salgsdirektør og adm. direktør i Bygherrepartner, indgår begge i rollen som projektchefer, hvor fokus vil være på bred bæredygtighedsrådgivning, herunder bæredygtighedsledelse, DGNB, kundekontakt med videre.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062