23948sdkhjf

Søger totalentreprenør til atypisk bofællesskab

Bolig- og butiksprojektet udbydes med en forventet kontraktværdi på lige knap 145 millioner kroner

Efter 14 års tilløb er foreningen Urbania tættere på at få bygget et nyt bæredygtigt byboligfællesskab i København end nogensinde før.

Nu udbyder boligselskabet AKB, København og detailkæden Coop nemlig totalentrepriser på boligbebyggelsen Urbania samt en række butikker på Lundtoftegade i København. Ejendommen består i dag af en Coop 365 butik samt en række småbygninger.

Det fremgår af Projektagenten, Licitationens portal for udbud og projekter.

Bebyggelsen omfatter dels 88 almene boliger til Urbania samt en ny dagligvarebutik, to små butikker og en p-kælder plus tilhørende udearealer.

Som option i totalentreprisen indgår desuden indretning af Coops dagligvarebutik med inventar, vægge og lignende.

Projektet er udbudt med forhandling med en samlet anslået kontraktværdi på 144,9 mio. kr., fremgår det af udbudsmaterialet.

Her lyder det også, at der ventes at blive prækvalificeret tre – fem entreprenører.

Interesserede parter skal lægge deres bud på bordet seneste 16. august.

Foreningen Urbania blev stiftet i 2010 med et mål om at fremme bæredygtige bofællesskaber til mennesker, der ønsker at bo mangfoldigt i et by-boligfællesskab med plads og rum til samhørighed med byens beboere og med respekt for individuel livsudfoldelse.

Byggeplanerne fik fornyet næring i september, da Københavns Borgerrepræsentation vedtog en ny lokalplan for Lundtoftegade Syd som gav AKB, København mulighed for at komme videre med boligplanerne, hvor foreningen Urbanias medlemmer bliver de første beboere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078