23948sdkhjf

Styrket ledelse klar til at tage fat

Elementfabrikken Contiga Tinglev A/S har taget fat på en kraftig modernisering. Til dette formål er der ansat ny projektchef, ny HR-chef og ny kvalitetsansvarlig.
Den norskejede elementfabrik Contiga Tinglev har store ambitioner for fremtiden, og virksomheden er gået ind til 2013 med en styrket ledelse.

Målet er at øge kundetilfredsheden, og dette skal blandt andet realiseres gennem fokus på høj kvalitet inden for alle områder, overholdelse af deadlines samt ikke mindst tilfredse og loyale medarbejdere.

- Såvel nuværende som kommende medarbejdere vil være vigtige ressourcer til at fortsætte den store og vigtige forandringsproces, som vi er i gang med, udtaler direktør Karsten Rewitz.

Tre nye ledende medarbejdere er kommet til; HR-chef Pia Wonsild, projektchef Helge Nielsen samt Preben Johansen, der er øverste kvalitetsansvarlig og vedligeholdelseschef for den samlede fabrik i Tinglev.

- Tendensen i byggeriet er en stadig effektivisering af alle faser i byggeriet. Vi ønsker, at vore kunder skal være trygge i samarbejdet omkring deres byggeprojekt sammen med Contiga Tinglev, siger Karsten Rewitz.

Ledelsen i Contiga Tinglev består herefter af:

Karsten Rewitz (direktør)
Pia Wonsild (HR-chef)
Thomas Schülein (Regnskabschef)
Helge Nielsen (Projektchef)
Karl-Erik Sams (Fabrikschef)
Per Henrik Pedersen (Salgschef)
Jesper Kristensen (Indkøbsansvarlig)
Preben Johansen (HSQ-chef/Vedligeholdelseschef)

Contiga Tinglev A/S beskæftiger 250 medarbejdere i Danmark og 75 i Tyskland. Virksomheden er ejet af den norske koncern Contiga AS, som har over 1.000 medarbejdere og fabrikker i både Norge og Sverige og omsætter for mere end 1, 5 mia. kr. årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094