23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indulak er din ekspert i stål til indvendig brug

Hos Indulak er vi eksperter i brug af stål indvendig. Vi har over 40 års erfaring og et stærkt engagement i kvalitet og præcision. Vores moderne faciliteter og dygtige medarbejdere sikrer, at vi altid leverer førsteklasses løsninger, som opfylder jeres behov.

Forbehandling af stål

Vi tilbyder en grundig forbehandling af stål, der inkluderer både mekanisk og kemisk forbehandling. Disse processer sikrer, at overfladerne er blevet helt forberedt til den efterfølgende pulverlakering. Det er afgørende for at opnå den holdbarhed og æstetiske flotte overflade.

Forbehandling af Stål til Indvendig Brug

Mekanisk Afrensning:

  • Fjernelse af glødeskaller og rust via sandblæsning eller slyngrensning.
  • Bruger blæsemidlet Korund.
  • Standard: Svensk standard Sa 2,5, ISO 8501.1, ruhedsgrad 50-75 my (ISO 8503.1).

Kemisk Forbehandling:

 - Processer i 56 meter langt sprayanlæg:

  • Alkalisk afrensning ved 60°C.
  • Skylning (flere trin) inkl. deioniseret vand (<30 microsiemens).
  • Oxsilan behandling.
  • Tørring ved maksimalt 130°C objekttemperatur.

Pulverlakering

Pulverlakering er en de vigtige kompetencer hos Indulak. Denne metode giver en stærk og ensartet overfladebehandling, som er vigtig for flere formål. Vores avancerede udstyr og ekspertise sikrer, at vi altid kan levere lakering i et bredt omfang af farver og finishes, der passer perfekt til jeres projekt.


Transport og lagring

Det er vigtigt at lakerede dele håndteres korrekt under transport og lagring. Derfor tilbyder vi også løsninger, der beskytter jeres produkter mod skader og sikrer, at de kommer frem i bedste tilstand. Vores erfarne team kan også rådgive om de bedste metoder og materialer til at sikre jeres dele.


Vedligeholdelse af pulverlakering

For at sikre at jeres pulverlakerede dele bevarer udseendet og holdbarheden, tilbyder vi også rådgivning om korrekt vedligeholdelse. Vi giver jer derudover de nødvendige tips og tricks til rengøring og pleje, så I kan nyde de smukke overflader i mange år frem.


Hvad vi kan

I Indulak kan vi udføre et stort omfang af opgaver inden for strålebehandling. Uanset om der er brug for pulverlakering af store konstruktioner eller mindre dele, er vi også eksperter inden for overflade af aluminium, så er vi klar til at hjælpe. Vi er stolte af vores fleksibilitet og evne til at skræddersy løsninger, der passer præcist til jeres behov.


Vi ser frem til at samarbejde med jer og imødekomme jeres projekter. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med stål- og overfladebehandling. Besøg vores hjemmeside for mere information https://www.indulak.dk 

 

Indulak A/S
Klintevej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647717
P nummer: 1002101395

Kontaktperson

PLJ
Peter Lynge Jensen
Direktør
plj@indulak.dk

Send til en kollega

0.031