23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj Nordic Marine Contractor styrker offshore vindstrategi med ambitiøst projekt

Trods udfordrende vejrforhold og teknisk kompleksitet, har Høj Nordic Marine Contractor afsluttet et omfattende forarbejde til etablering af nye vindmøller i europæisk farvand. Projektet bekræfter virksomhedens satsning på offshore vind som et strategisk fokusområde.

Det er ingen hemmelighed, at Høj Nordic Marine Contractor, har sat strategisk fokus på forarbejdende arbejde til etablering af offshore vindmøller. Strategien er nu syretestet på et omfattende og teknisk krævende projekt i Danmark, der inkluderede håndtering af over 250.000 kubikmeter ler, mudder og sten. Det var omkring 100.000 kubikmeter mere end forventet. Alligevel blev projektet afviklet succesfuldt og indenfor den fastsatte tidsramme.

Projektet blev udført under udfordrende vejrforhold ved vestkysten, hvilket krævede ekstraordinær planlægning op til aflevering. Op til 3-4 graveskibe arbejdede samtidigt i arbejdsområdet, bistået af flere pramme til transport af materialer. Stenene, der blev brugt til projektet, blev fragtet fra Norge til projektets stenpuder.

En bemærkelsesværdig bedrift i det maritime anlægsprojekt var at grave ned til dybder på op til -19 meter under vandoverfladen og derefter fylde op med sten. For at imødegå disse særlige udfordringer foretog Høj Nordic Marine contractor specialiserede tilpasninger, herunder forlængelse af rækkevidden på gravemaskinen på skibet Camilla Høj.

Trods projektets kompleksitet og udfordringer afleverede Høj Nordic Marine Contractor projektet til tiden.

Projektet vidner om Høj Nordic Marine Contractors høje engagement og evne til at levere komplekst forarbejde til vindmølleindustrien – erfaringer vi også vil bruge på internationalt niveau. Vores succesfulde gennemførelse af dette ambitiøse projekt markerer derfor en vigtig milepæl i vores bidrag til udviklingen af offshore vindenergi som strategisk fokusområde”, siger CEO for Høj Nordic Marine Contractor Michal Normann. 

Høj Nordic Marine Contractor A/S
Blumersgade 8B, st
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31474701
P nummer: 1014454272

Kontaktperson

MN

Send til en kollega

0.047