23948sdkhjf

Anlægsentreprenør på storindkøb

Hos Zøllner A/S har travlhed givet anledning til lidt af en shoppetur

Der er fart på hos anlægsentreprenøren Zøllner A/S, der hører hjemme i Kvistgaard på Sjælland.

Travlheden skyldes blandt andet efterspørgsel på infrastruktur- og fjernvarmeområdet, og det har skabt behov for mere kapacitet på maskinfronten.

- Vi lægger vægt på at have en stabil og moderne maskinpark. Det skal virke, og det ser godt ud, når vi kommer ud til kunderne, siger Karl Johan Zøllner, adm. direktør og indehaver, i en pressemeddelelse.

Derfor har anlægsentreprenøren været en tur forbi Bay Christensen A/S, der blandt andet forhandler Takeuchi, og som er en mangeårig samarbejdspartner, når det kommer til entreprenørmaskiner.

- Når det gælder gravemaskiner op til 15 tons, kører vi udelukkende med Takeuchi. Det er maskiner, vi kender til bunds, og som har en høj kvalitet og komfort. Og det er det foretrukne, hvis man spørger vores maskinførere, som også har lidt at skulle have sagt, siger Karl Johan Zøllner.

Det blev til lidt forskelligt på indkøbssedlen. Leverancen består af en enkelt Takeuchi på 15 tons, tre hjulgravemaskiner på 10 tons, en enkelt gravemaskine på 8,5 tons og to mindre på 3,5 tons.

Ifølge Karl Johan Zøllner er den mangeårige samarbejdspartner garant for god rådgivning, og hos Bay Christensen glæder man sig ligeledes over den trofaste kunde.

- Det er jo dejligt at have kunder, som kommer tilbage efter et godt produkt. Og vi bestræber os på at yde en god service, og en ordentlig rådgivning, hvis der opstår et eller andet spørgsmål, siger Carl Bay Christensen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063