23948sdkhjf

Mærkedag for 90 håndværkere og mere end 300 hjem

Andelsforeningen Beringsgaard satte for mere end to år siden gang i renoveringen af de mere end 300 boliger i afdeling 3 og senere 4 i Horsens.

Der er ikke blot tale om et ansigtsløft men en decideret opdatering, så boligerne efter endt arbejde fremstår moderne. Hertil opføres 48 nye tagboliger, hvor der netop i denne uge monteres det sidste spær, hvilket ligger til grund for dagens fejring.

Denne uge var det tid at fejre de dygtige håndværkere, der udfører den omfattende renovering. 

Fakta om renoveringen

Omfang:
Afd. 3: 229 + 5 lejligheder
Afd. 4: 115 +5 lejligheder

Renoveringsperiode: 27.5.2019 - 15.7.2022

Bygherre: Andelsforeningen Beringsgaard

Arkitekt og ingeniør: D.A.I.

Hovedentreprenør: Casa

– Renoveringen af disse fine teglbygninger medfører en helt forandret boligkomfort med 150 helt nyindrettede tilgængelighedsboliger indvendigt i nye rammer med langt bedre plads på badeværelser og i alle boliger etableres balancerede ventilationsanlæg, siger forretningsfører Jørgen Pommerencke, Andelsboligforeningen Beringsgaard, ifølge en pressemeddelelse fra hovedentreprenøren Casa.

– Der er omkring 90 håndværkere tilknyttet projektet, og vi oplever helt generelt en god vilje og fin kvalitet i håndværkernes indsatser, tilføjede han.

 Lejlighederne får blandt andet nye altaner, badeværelser, køkkener og installationer - el, VVS, ventilation og varme. Derudover renoveres kloak og kælder, og der etableres elevatorer og boliger med øget tilgængelighed.

Renoveringen af både afdeling 3 og 4 er omkring 75 pct. afsluttet.

De sidste 10 opgange (fem i hver afdeling) er i øjeblikket ved at blive færdigrenoveret. Enkelte er meget tæt på færdiggørelse og vil snart blive overdraget, mens det fulde byggeri overdrages i foråret 2022.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125