23948sdkhjf

AFRY opbygger ny afdeling for bygherrerådgivning og skruer op for vækstambitionerne

AFRY samler sine kompetencer inden for bygherrerådgivning i ny afdeling, der skal okse med 15 nye medarbejdere inden for de næste tre år.

Det er ønsket om at stå bredere og stærkere i forhold til de ydelser, som kunderne efterspørger i dag, som nu gør, at AFRY starter en ny afdeling for bygherrerådgivning i Danmark.

”Det, vi ser i branchen, er omfattende krav til indretning og drift, nye myndighedsregler og komplicerede byggeprocesser. Det har resulteret i stigende efterspørgsel på bygherrerådgivernes kompetencer,” siger Michael Vedel, afdelingsdirektør i AFRY’s danske afdeling for Consultancy i forretningsenheden Byggeri.

AFRY har i forvejen en lang række eksperter og specialister, som rådgiver bygherrer inden for bl.a. markedsrådgivning, digitalt byggeri og bæredygtighed. Det er disse kompetencer og ydelser, som nu bliver samlet under ét.

’’Ved at samle et team af medarbejdere, der har bygherrerådgivning som kerneområde, får vi de bedste forudsætninger for at kunne skabe et veltilrettelagt og gennemarbejdet produkt til vores kunder,” siger Michael Vedel.

Udover de danske kompetencer kan AFRY trække på et internationalt netværk af eksperter og specialister inden for byggebranchen.

Ny afdeling skal sikre godt samarbejde med bygherrer

Den nye afdeling bliver landsdækkende og samtidig skal der ansættes en ny afdelingschef, som får ansvaret for at opbygge og lede afdelingen til daglig.

”Vi har et kæmpe udviklingspotentiale, som skal forløses. Derfor forventer vi også, at afdelingen skal vokse med 15 medarbejdere i løbet af de næste år,” siger Michael Vedel.

For AFRY er et godt samarbejde med kunderne altafgørende, og her er erfaringen, at de tidlige faser spiller en vigtig rolle.

’’Som bygherrerådgiver er vores vigtigste opgave at klæde bygherre bedst muligt på og skabe tryghed gennem hele byggeprocessen fra ide til overlevering. Ved at vi allerede i de indledende faser af projektet sætter os på samme side af bordet som bygherre, kan vi være den loyale og tætte samarbejdspartner, som har det overordnede ansvar for, at byggeriet lever op til bygherres behov og ønsker inden for de fastsatte rammer.’’

Har du lyst til at blive en del af AFRY’s nye afdeling for bygherrerådgivning? Så søger vi netop nu en afdelingschef.

Læs mere om AFRY på afry.dk eller ring til Michael Vedel på +45 24 61 47 34.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095