23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikrere byggepladser tryggere mennesker

Hos BGFIX er vores mission enkel men kraftfuld: "Sikrere byggepladser tryggere mennesker." Denne filosofi gennemsyrer alt hvad vi gør og ligger til grund for udviklingen af vores SafeWay-serie. Vi mener at sikkerhed på byggepladsen ikke bare er et mål, men en nødvendighed og vores produkter er til for at leve op til det løfte.

SafeWay sikkerhedsrækværk 

Vores SafeWay sikkerhedsrækværk er designet til at give den bedste beskyttelse, der er på byggepladsen. Med dens robuste konstruktion og nemme installation, så vil det være en essentiel del af ethvert byggeprojekt, som prioriterer sikkerheden. Det er udviklet med fokus på holdbarhed og effektivitet, som gør det til en løsning til at forhindre faldulykker og andre ulykker. 

SafeWay platformen 

SafeWay platform 6000 er et af vores produkter, som viser vores engagement i sikkerhed. Denne platform er lavet til aflæsning af lastbiler. Man triller den hen til en lastbil og så kan man trygt og sikkert gå op på lastbilen uden risiko for at falde hele vejen ned på jorden. 

SafeWay Lydabsorberende Måtte 

Et af vores produkter er vores SafeWay Lydabsorberende Måtte, som effektivt reducerer støjniveauet. På en travl byggeplads kan støj være både en distraktion og en sundhedsrisiko. Denne måtte hjælper ikke kun til et mere støjfrit arbejdsmiljø men hjælper også med at beskytte på hørelsen, hvilket bidrager til øget produktivitet. 

SafeWay: Fremtidens sikkerhed

SafeWay-produkterne er ikke kun designet til at opfylde sikkerhedsstandarder, men også til at sætte nye standarder for fremtiden. Derfor er vi stolte af at tilbyde løsninger, der gør byggepladser sikrere og arbejdet tryggere. Hos BGFIX arbejder vi konstant på at forbedre og udvikle produkterne, for at sikre vores kunder altid har adgang til de bedste og mest pålidelige sikkerhedsløsninger. 

Kontakt os i dag her: https://www.bgfix.dk/kontakt-os/ for at høre mere om hvordan vores SafeWay-serie kan gøre din byggeplads sikrere. Lad os sammen skabe en tryggere fremtid for alle på byggepladsen. Læs mere på https://www.bgfix.dk/

 

BGFIX Danmark ApS
Sydvestvej 67
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39174197
P nummer: 1023155490

Kontaktperson

Nickals Bjørstrup Larsen
Salg og marketing
+45 53739546 nbl@bgfix.dk

Send til en kollega

0.047