23948sdkhjf

Gammel lærling køber familievirksomhed

Ejerne af JC Tegn og Byg, Jon og Lonni Christiansen, har købt Odder Byggeselskab. Overtagelsen sker på søndag.
Jørn Bærnthsen sælger efter 38 år som selvstændig firmaet Odder Byggeselskab til sin gamle tømrerlærling Jon Christiansen, der ejer JC Tegn og Byg. Det skriver odderavis.dk.

Overtagelsen bliver officiel den kommende søndag. Hvad der derefter konkret skal ske for firmaet er stadig ikke helt afklaret:

- Jeg har faktisk haft et godt øje til Odder Byggeselskab, lige siden jeg overtog JC Tegn og Byg fra min far i 2007. Jeg vil gerne drive en moderne håndværksmæssig virksomhed og følge med tiden. Så jeg har nogle planer med fremtiden, de er bare ikke konkrete endnu. Jeg har store mål og har slet ikke nået det, jeg vil endnu. Men jeg gør ikke tingene hurtigere, end at alle kan følge med, forklarer Jon Christiansen til odderavis.dk.

Glidende overgang
I starten bliver der dog tale om en længere proces, hvor der bruges tid på at vende kunder og medarbejdere til den nye ejer:

- Det bliver en glidende overgang, hvor vi lige så stille fletter vores firmaer sammen. Jeg har ansat Jørn på ubestemt tid, for jeg skal jo lige nå at have suget det sidste ud ham, siger Jon Christiansen til odderavis.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079