23948sdkhjf
Del siden
Annonce

InspectorP61x: App-baseret infrarød ultrakompakt 2D-visionsensor

Nye programmerbare varianter af 2D-maskinvision-smartkamera til opgaver hvor pladsen er trang og arbejdsmiljø er i fokus.

Med de nye varianter InspectorP61x NIR, introducerer SICK infrarødt lys til den populære kamerasensor til maskinvisionopgaver, hvor der er meget begrænset plads og hvor blinkende synligt lys er til gene for operatører eller andre der arbejder i nærheden af maskinen.  

 

Kameraet er den sidste nye model i serien af programmerbare InspectorP6xx kameraer. Her får man både glæde af SICKs AppSpace koncept, som dækker udvikling og downloads af apps, og man får den nye NOVA softwareplatform, der er giver tværgående brugervenlige webflader og AI-kompetencer for 2D-kameraer, 3D-kameraer og billedbehandlingsmaskiner. 

 InspectorP61x NIR har med sine meget kompakte byggemål, mulighed for at bliver anvendt i selv meget små maskiner eller på robotgribere. Den er konstrueret således at tilslutningskabler kan løbe enten bagud eller lodret ned, hvilket kan være en fordel så kablet ikke stritter ud i siden, f.eks. hvis den skal sidde på siden af en transportbane.

Kameraet er så kompakt at SICK har valgt at lave den med stiktilslutninger på enden af de korte kabler således, at man kan have en tilslutning længere væk fra området, hvor der er mere plads.

Elektronikken samt en kraftig lyskilde er indbygget i selve kameraet, hvilket gør det unødvendigt at have eksterne komponenter. I tilfælde hvor der er særlige udfordringer med refleksioner fra ambient lys, kan man klikke et dagslysfilter på og på den måde øge immuniteten over for omgivende lys.  Vil man tilslutte kameraet til en fieldbus kan dette gøres direkte på sensorens Ethernetforbindelse.

InspectorP61x NIR er udstyret med en indbygget styrbar infrarød lyskilde, hvilket ofte foretrækkes på maskiner hvor blinkende LED lys kan virke forstyrrende for mennesker, og hvor synligt lys derfor skaber et dårligt arbejdsmiljø. 

InspectorP61x leveres som standard med en gratis app ”Quality Inspection”, som løser de mest almindeligt forekommende opgaver indenfor maskinvision på en nem og intuitiv måde. 

Via NOVA softwareplatforms simple brugervenlige webflader kan både professionelle og amatører selv klare krævende applikationer hurtigt og nemt. Kameraet er hardwaren, men funktionalitet defineres via de apps man installerer - lidt som man kender det fra f.eks. smartphones.

SICK tilbyder med softwareværktøjet ”App Manager” og den cloudbaseret tjeneste ”AppPool” en række gratis apps således, at man let kan tilføje ny funktionalitet til sit kamera, helt uden kendskab til programmering. Med denne skalerbarhed er SICK Nova et sikkert valg, der sikrer billig drift.

Har man mod på at kaste sig ud i at lave sin helt egen applikationstilpassede app, er dette muligt ved at tilmelde sig SICKs Appspace Developers Club, hvor man med SICK app design software ”App-studio” kan designe sin egen helt unikke funktionalitet og brugerflade.

InspectorP61x serien tilbydes i varianter med brændvidder på henholdsvis 6 & 12mm, Synligt lys og nu infrarød, hvilket gør det muligt at tilfredsstille en bred vifte af applikationer med fokus på både pris og performance.

Kræver applikationen high-end funktioner som f.eks. Deep Learning, kan kameraet nemt opgraderes via en softwarelicens.

Mere Information
Ring til teknisk support og hør mere: +45 4582 6400
Skriv til teknik@sick.dk

Læs mere om InspectorP61x

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.048