23948sdkhjf

El:Con udskifter 15.000 armaturer i Esbjerg

Over en treårig perioden skal El:Con udskifte 15.000 gadebelysningsarmaturer i Esbjerg Kommune, som forventes at opnå en energibesparelse på op til 70 %.
Efter licitation hos Esbjerg Kommune bliver det El:Con, som skal sørge for, at LED-gadebelysning i stor stil kommer til at gøre sit indtog i Esbjerg Kommune. Det oplyser El:Con på firmaets hjemmeside.

Aftalen løber fra den 31. marts 2012 og tre år frem. Over den periode skal El:Con udskifte 15.000 gamle armaturer til energibesparende LED-lamper. Ved udskiftningen er det anslået, at kommunen vil opnå en energibesparelse på op til 70 % i forhold til traditionel gadebelysning.

Vedligeholder også gadelys i Esbjerg
For Esbjerg Kommune har El:Con i forvejen entreprisen med at vedligeholde kommunens 27.835 gadebelysningsarmaturer. Den opgave løber fra 1. juni 2011 og fire år frem og består i gruppeudskiftning af lyskilder, eftersyn, afhjælpning af fejl og mangler samt et døgnberedskab, der kan tilkaldes, hvis der opstår større fejl eller uheld.

El:Con vedligeholder på nuværende tidspunkt gadelys for Aarhus, Horsens , Hedensted, Syddjurs og Sønderborg Kommuner samt for Vejdirektoratet i Østjylland og med armaturerne fra Esbjerg omfatter det i alt ca. 100.000 vejbelysningsarmaturer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093