23948sdkhjf

Tre vindere af stort Egedal-udbud

79 kommunale bygninger er med i rammeaftale til 117 mio. kroner.

Egedal Kommune har netop indgået aftaler med de tre hovedentreprenører, der skal stå for den praktiske energirenovering af kommunens bygninger.

Der er tale om en rammeaftale til en værdi af 117 mio. kroner over en fire-årig periode, og vinderne af udbuddet er Bravida A/S, Benny Johansen & Sønner A/S og Hoffmann A/S.

- Vi har valgt disse tre entreprenører, da de har god erfaring med at arbejde med ejendomme i drift, og trækker på erfaring med længerevarende projektforløb, siger projektleder i Egedal Kommune, Torben Nielsen.

Som vindere af rammeaftalen får de tre hovedentreprenører mulighed for, via miniudbud, at byde på opgaverne, som omfatter renovering eller udskiftning af ventilations- og varmeanlæg i 79 kommunale bygninger.

Anlæggene stammer tilbage fra 1960'erne og 70'erne, hvor institutionerne blev bygget, og er i dag så slidte, at det påvirker driften.

Ved at modernisere anlæggene forventer kommunen at nedbringe de årlige omkostninger til energi og drift samt opnå en mærkbar forbedring af indeklimaet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079