23948sdkhjf

Supply-portaler bidrager positivt til salgsarbejdet

Med et medlemslogin har Ergomat A/S indrykket nyheder på Industry Supply’s brancheportaler, der når ud til knap 40.000 nøglepersoner i den danske industri. Og det er et godt supplement til virksomhedens øvrige salgs- og markedsføringsaktiviteter, lyder det begejstret fra salgs- og marketingdirektør Steen Nymann Andersen.
Steen Nymann Andersen er blevet en glad bruger af Industry Supply’s brancheportaler og er på kort tid blevet erfaren til at indrykke opslag under ”Nyt fra medlemmer”. Hertil har han kun positive tilbagemeldinger.

- Jeg er overrasket over, så hurtigt vi får respons på de ting, vi lægger ud og vi har fået mange forespørgsler på den konto. Flere henvendelser har resulteret i omgående ordrer, så brancheportalerne er et rigtig godt markedsføringsværktøj for os, fortæller Steen Nymann Andersen.

Han glæder sig især over, at han har mulighed for at følge med i, hvor mange, der klikker sig ind på de nyheder, han opretter.

- Over tid, kan jeg se, at tallet af visninger stiger – så selvom vi kun kommer med ud i nyhedsbrevet én dag, så finder folk alligevel frem til os via Industry Supplys portaler, siger han.

Ergomat A/S produktprogram spænder bredt over ergonomiske aflastningsmåtter, industriarbejdsstole, arbejdsborde, gulvafmærkningstape og forskellige ESD produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093