23948sdkhjf

El:Con lægger ledelseskabale

Ansættelse af ny regionsdirektør medfører ændringer i ledelsen.
Det bliver 41-årige Michael Hemicke, der som ny regionsdirektør skal sikre den fortsatte ekspansion af El:Cons kerneforretning i Øst-, Midt-, Vest- og Nordjylland.

Michael Hemicke kommer fra en stilling som direktør i Avanti Wind Systems, hvor han siden 2011 har været ansvarlig for Northern Europe samt globale kommercielle aktiviteter.

Han er oprindeligt uddannet elektriker og installatør og har løbende efteruddannet sig, blandt andet med en MBA i strategi og ledelse og en DBA i Business Excellence. CV’et tæller endvidere brancheerfaring fra Glenco, DAI, Grontmij Carl Bro og Niras.

- El:Con har de seneste år bevæget sig mod at blive en markant, landsdækkende aktør på det eltekniske marked. Den rejse fortsætter i de kommende år, og her kan jeg med min elfaglige baggrund og mine kompetencer inden for strategi, ledelse og forretningsudvikling bidrage væsentligt til at indfri ambitionen, siger Michael Hemicke.

Michael Hemicke er tiltrådt som ny regionsdirektør pr. 1. august 2016 i stedet for Jan Nørgaard, der rykker sydpå som ny regionsdirektør i det sydlige Danmark – Trekantsområdet, Sønderjylland og Fyn. Her bliver Jan Nørgaard afløser for Finn Henningsen, der tiltræder en nyoprettet stilling som salgschef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095