23948sdkhjf

Rambøll køber to virksomheder

Med overtagelsen af de to tyske rådgivningsvirksomheder BBB Umwelttechnik og Cube Engineering styrker Rambøll sig inden for rådgivning til det ekspanderende marked for onshore vindenergi.

De to virksomheder beskæftiger samlet 85 medarbejdere og dermed råder Rambøll nu over knap på 350 medarbejdere, der rådgiver om vindenergi.
BBB og Cube er begge stærke spillere inden for onshore vindenergi. De har været på markedet i mere end 20 år og har ydet rådgivning til vindindustrien i den tid, hvor onshore vind har udviklet sig fra små pilot- og demonstrationsprojekter til kommercielle projekter i stor skala.

- På grund af vindenergiens tilgængelighed og omkostningseffektivitet forventes markedet at vokse med et tocifret procenttal over de næste fem år. Med købet af BBB og CUBE kan Rambøll tilbyde alle ydelser inden for onshore vindenergi og de nødvendige ressourcer til at kunne påtage sig store projekter, siger Thomas Rand, administrerende direktør for Rambølls internationale forretningsenhed for Energi, i en pressemeddelelse.

Han peger på, at over 65 procent af fundamenterne til alle verdens havvindmøller er designet af Rambøll, og med købet af BBB og Cube står virksomheden stærkt både både til lands og til vands.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188