23948sdkhjf

Fra TV2 til arkitektbranchen

Peter Sikker Rasmussen er ansat som kommunikationschef hos en af landets største arkitektvirksomheder.
Efter en årrække i tv-branchen skal Peter Sikker Rasmussen nu prøve kræfter med arkitekturens verden. Han er pr. 8. august tiltrådt som kommunikationschef i C.F. Møller med base på kontoret i København.

- Vi er glade for at få Peter med som en del af C.F. Møller, da han med sin den brede erfaring med at arbejde strategisk og selv eksekvere kommunikation og markedsføring vil bidrage til at styrke C.F. Møllers position som toneangivende Skandinavisk arkitektvirksomhed, siger partner Julian Weyer i en pressemeddelelse.

Peter Sikker Rasmussen kommer senest fra TV 2, hvor han blandt andet var ansvarlig for pr på TV2 Sport, TV2 Business og TV2 Play. Før dette var han brand-ansvarlig for en række af DR’s radiokanaler.

Arkitektbranchen er ikke helt ukendt for C.F. Møllers nye kommunikationschef. Han har i en periode arbejdet som selvstændig konsulent for flere arkitektvirksomheder og for Akademiraadet, som er statens rådgiver i kunstneriske spørgsmål. Derudover er han redaktør på bogen ’Vejarkitektur og ingeniørkunst’, der blev udgivet på Aalborg Universitetsforlag foråret 2016.

- Jeg har længe været fascineret af arkitektbranchen og dens blanding af kunst, forretning og samfundsansvar, som netop C.F. Møller får til at gå op i en højere enhed og måske repræsenterer allerstærkest i hele Skandinavien. Jeg glæder mig derfor over nu at være en del af C.F. Møller, siger Peter Sikker Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094