23948sdkhjf

Fabrik rives ned - lejligheder opføres

Nyt boligprojekt med 14 lejligheder nord for Aalborg.
Så er Langholt Møbelfabrik historie.

Byggeriet af næste boligprojekt i Langholt, små 20 kilometer nord for Aalborg, er nu påbegyndt med nedrivning af fabriksbygningerne.

På Bjerget i udkanten af byen og tæt på skov og natur har EM Invest i Vodskov igangsat byggeriet af i alt 14 lejligheder. Bag EM Invest står de to ejere Morten Søgaard og Esben Veggerby.

Lejlighederne bliver på 90 kvadratmeter i et plan og med egen sydvendt terrasse. Som udgangspunkt er det to-værelses lejligheder, men de er forberedt således, at de nemt kan indrettes som 3-værelses. De får en attraktiv placering i grønne omgivelser. Trafikalt er der kun 1500 meter til motorvejen og dermed kun 10 minutters kørsel til Aalborg.

Projektet er det seneste i rækken af byggeprojekter i Langholt, hvor en ny parcelhusudstykning blev færdiggjort i 2015. Med det nye projekt når antallet af nye boliger de sidste 25 år op på i alt 150.

Ud over parcelhusbyggeri er der gode erfaringer med udlejningsbyggeri i Langholt. Med nybyggeriet vil der være over 100 lejeboliger i byen, der rummer skole, børnehave, dagpleje, idrætshal, multibane, sportsanlæg, ridehaller mv.

Der er, inden byggeriet er påbegyndt, allerede god interesse for boligerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093