23948sdkhjf

SLA styrker sin ledelse

To markante profiler indtræder i bestyrelsen, den ene bliver ny formand.
Det er to markante profiler fra den danske arkitektbranche, som nu indtræder i SLA’s bestyrelse.

Mette Lis Andersen, der i en årrække har haft topposter i blandt andet Realdania By, Københavns Kommune og DSB, er udnævnt til bestyrelsesformand.

Frants Nielsen, der blandt andet har været vicedirektør i Henning Larsen Architects og er nuværende adm. direktør i Dorte Mandrup Arkitekter, indtræder samtidig som bestyrelsesmedlem.

Ifølge Mette Skjold, der er partner og administrerende direktør i SLA, er udnævnelserne et udtryk for SLA’s ambition om at videreføre de seneste års positive udvikling med stærk vækst, store internationale opgaver og markant øget professionalisering.

- Begge har stor ledelseserfaring og brede kompetencer i feltet mellem strategi og udvikling både indenfor det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Vi er meget glade for at have dem med om bord, og vi ser frem til samarbejdet, siger Mette Skjold.

SLA har i dag kontorer i København, Aarhus og Oslo og en voksende portefølje af internationale projekter. Blandt tegnestuens nyeste opgaver er et 3.000 kvadratmeter byrum oven på Boulevard Périphérique i Paris, Dubais første 100 procent CO2-neutrale skole og den 140 mio. kroner dyre klimatilpasning af Hans Tavsens Park og Korsgade i København.

Mette Lis Andersen og Frants Nielsen afløser henholdsvis Ole Ferbing og Lene Hjort som bestyrelsesformand og -medlem. SLA’s bestyrelse består, foruden de to nyudnævnte medlemmer, af partnerne Rasmus Astrup og Stig L. Andersson.
Læs mere om: SLA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094