23948sdkhjf

PKA opfører 85 boliger i IrmaByen

Investering på 175 millioner kroner er på vej i ny Rødovre-bydel.
Få måneder efter at PKA investerede i opførelsen af over 2.000 boliger på Grønttorvet i Valby, går PKA nu ind i et andet historisk område, nemlig Irmas tidligere arealer i Rødovre, også kendt som IrmaByen.

Boligprojektet er på 8.400 kvadratmeter og omfatter to boligblokke i seks etager med i alt 85 lejligheder. Investeringen løber op i 175 millioner kroner.

- I lighed med Grønttorvet skal IrmaByen udvikles til et helt nyt byområde, og i PKA så vi muligheden for at være med til at præge denne udvikling. Vi får bygget kvalitetsboliger og får samtidigt et godt afkast til vores medlemmers pensioner. Det er et spændende projekt, som vi ser frem til at blive en del af, siger ejendomschef Nikolaj Stampe.

Projektet indgår som en del af ELF Developments nye byudviklingsområde på Irmas tidligere arealer ved Korsdalsvej i Rødovre. Hele området vil, når det er færdigudviklet i år 2020, omfatte 115.800 kvadratmeter med boliger, butikker og erhverv. De første byggerier er i gang.

- PKA er en markant investor på det danske ejendomsmarked, og derfor er vi glade for, at de nu er en del af udviklingen af IrmaByen. Det styrker diversiteten, at vi får mange forskellige investorer med. Det danner baggrund for mange forskellige boligformer, hvilket understøtter den vision, vi har for IrmaByen, siger udviklingsdirektør i ELF Development, Anette Krarup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11