23948sdkhjf

Mangor & Nagel opruster

Ansætter tidligere Domus-partner.
Renovering af Bellahøj og af friarealerne i Nærumvænge. Ombygning af Brunevang. Nybyggeri i Ørestaden.

Mangor & Nagel står bag en lang række aktuelle projekter i den almene sektor og nu udvider tegnestuen med en markant profil på området.

Arkitekt MAA Claus Smed Søndergård kommer fra en stilling som partner i Domus Arkitekter, hvor han de seneste 18 år blandt andet har haft fokus på netop bolig- og institutionsbyggeri.

- Boligselskaberne kender udmærket Claus Søndergård og hans kompetencer. Vores nye kollega har bred erfaring med design- og projektudvikling; han har i mange år undervist på Kunstakademiets Arkitektskole; og han har været fagdommer i en lang række arkitektkonkurrencer, siger administrerende direktør Bente Andersen.

Et af Mangor & Nagels mål er at integrere social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i alle typer af opgaver og også her kan Claus Søndergård bidrage. Han har nemlig arbejdet med DGNB-certificering, siden ordningen blev lanceret for fire år siden.

- Claus skal være med til at udvikle tegnestuen dér, hvor vi i forvejen er stærke. Nybyggeri, ombygning og renovering af offentligt og alment byggeri, forklarer Bente Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079