23948sdkhjf

Shoppingcenter hæver taget med fem meter

Greve får ny biograf til et tocifret millionbeløb.
I juli måned tager ejendomsselskabet Dades hul på byggeriet af en ny biograf i Waves, det tidligere Hundige Storcenter.

Biografen åbner i samarbejde med Nordisk Film i løbet af efteråret 2017 og får seks sale og en kapacitet på op mod 1.000 pladser.

- Den nye biograf bliver en integreret del af shoppingcenteret, og det kommer til at skabe en helhed, at gæsterne både kan shoppe, spise ude og gå i biografen samme sted, siger Torben Bloch, der er Dateas centermanager i Waves.

Biografen er tegnet af Aarhus Arkitekterne i samarbejde med Orbicon, Sweco og DBI og indrettes på første sal i et område, der tidligere har huset fitnesscenter, driftskontor og kantine.

Biografsalene er placeret omkring en stram intern fordelingsgang. Der stilles store krav til de akustiske forhold og derfor udføres biografsalene efter box-i-box princippet. For at få plads til de største biografsale skal taget hæves med fem meter.

Projektet omfatter i alt cirka 3.000 kvadratmeter og består foruden de seks biografsale af et nyt restauranttorv, fællesarealer med to nye caféområder, lager, personalerum, operatørrum og publikumstoiletter.

- Formålet med projektet er at styrke Waves som et sted, der imødekommer mange typer af behov i kraft af en bred vifte af serviceydelser og muligheder for oplevelser, fortæller Søren Byriel, der er chef for shopping hos Aarhus Arkitekterne.

Det er endnu ikke afgjort, hvem der skal være entreprenører på byggeriet. Opgaven er i udbud, og bygherren forventer en afgørelse i slutningen af juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078