23948sdkhjf

Eksportsucces med langt format

11 eksportmarkeder har indtil nu afgivet ordrer på Randers Tegls nye murstensserie.
Siden lanceringen af ”Ultima”, en murstensserie i langt format, har Randers Tegl oplevet en stigning i antallet af forespørgsler fra udlandet.

Det fortæller eksportdirektør Peter Kalmar:

- Vi er stadig ved at udvikle sortimentet af lange mursten, men allerede nu har vi ordrer på 11 eksportmarkeder, siger eksportdirektøren, der varetager størstedelen af der udenlandske henvendelser.

Randers Tegls faste samarbejdspartnere i Europa danner basen for afsætningen, men markedet for Ultima-serien er stort, nærmest globalt, vurderer Peter Kalmar.

Han oplever, at Ultima har en evne til at markedsføre sig selv og skabe efterspørgsel fra fjerne markeder, hvor produktet hverken er introduceret eller markedsført. Det gælder lande som Australien, Rusland og USA.

På Hammershøj Teglværk, hvor udviklingen og produktionen af Ultima finder sted, er der allerede nu behov for at investere yderligere i produktionen for at følge med efterspørgslen, der også herhjemme er stigende.

- Ultima er helt klart med til at tegne et mere nuanceret billede af Randers Tegl som producent,” fortæller Andreas Piper, der er produktions- og udviklingsdirektør i Randers Tegl og medejer af den familieejede koncern.

- De seneste ti år har Randers Tegl fulgt en strategisk målsætning om at forædle produktsortimentet, og det er dette arbejde, som virksomheden nu nyder godt af.

- Vi har længe været kendt for gode basisprodukter, men nu begynder vi for alvor at mærke interessen for vores eksklusive produkter og er ofte i kontakt med kunder, som søger noget helt unikt,” fortæller Andreas Piper.

Ultima sælges typisk til større projekter eller kompromisløse private bygherrer, der ønsker et eksklusivt udtryk. Blandt projekterne er prestigebyggeri på den tidligere Mærsk-grund i Charlottenlund, hvor en eksklusiv specialfarve blev udviklet i samarbejde med kunden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094