23948sdkhjf

26-årig overtager elfirma i Vendsyssel

Efter 22 år har elinstallatør i Vrå overdraget forretningen til en af sine yngste svende..
Det vækker undren hos mange, når man vælger at afhænde sin velkørende forretning som 50-årig. Men det har i flere år været planen hos Niels Erik Pedersen, der sammen med sin kone Pia, har drevet Elektrikeren i Vrå i 22 år.

Det skriver regionalavisen Nordjyske Stiftstidende.

26-årige Jens Kristensen, som overtager Elektrikeren, kom ind i firmaet i 2012, da Elektrikeren overtog Jerslev El-forretning i den nærliggende by Jerslev, hvor Jens Kristensen er udlært.

Han har aldrig lagt skjul på, at hans mål var at blive selvstændig.

- Det har jeg drømt om siden jeg var barn. Min far er selvstændig entreprenør, så det der med at stå tidligt op og gå sent i seng, er ikke fjernt for mig, fortæller Jens Kristensen til Nordjyske Stiftstidende.

Det er ikke ligegyldigt, hvem der overtager firmaet som er blevet bygget op gennem mange år med hårdt slid og lange arbejdsdage, anfører Niels Erik Pedersen.

- Kemien skal jo være i orden, og vi skal sikre os, at medarbejderne, som er vores guld, også er med på det, siger han til avisen.

Elektrikeren har især mange faste landbrugskunder, og selvom landbruget i øjeblikket er trængt, så er der pt. rigtig mange opgaver med at optimere driften i landbrugene i Vendsyssel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141