23948sdkhjf

Sønderjysk landbrugsskole har fejret rejsegilde på kæmpeudvidelse

Gånsager Tømrer- og Snedkerforretning bygger ny maskinhal til elever i Gråsten.
Landbrugsskolen i Gråsten er i gang med at bygge en maskinhal på 1800 kvadratmeter. Der har netop været holdt rejsegilde på bygningen, der ventes at kunne tages i brug i starten af oktober, skriver det regional dagblad Jyske Vestkysten.

Det er Gånsager Tømrer- Og Snedkerforretning i Skærbæk, der er entreprenør på byggeriet, som koster landbrugsskolen knap 7 mio. kr.

- Vi har gjort os adskillige tanker omkring, hvad en ny moderne maskinhal skal kunne her på skolen. Vi har, som en af de eneste skoler i Danmark, et fungerende landbrug her på skolen, og derfor skal den nye maskinhal både kunne bruges i praksis og i tæt sammenhæng med undervisningen. Det vil sige, at eleverne vil opleve, at maskinerne kommer direkte ude fra marken og ind på værkstedet for at blive lavet og serviceret, det bliver ikke blot en udstillingshal men et moderne læringsrum, forklarer Kåre Heide-Ottosen ifølge Jyske Vestkysten. Han er forstander på Gråsten Landbrugsskole.

Den nye maskinhal bliver et sted, hvor eleverne selv kommer til at arbejde med maskinerne. Det bliver et sted for både nørden og den mere praktisk anlagte.

Landbrugsskolen glæder sig til at låne den nye maskinhal ud til områdets virksomheder, som for eksempel maskinhandlere, der i samarbejde med skolen fremover vil kunne lave events og udstillinger i den nye hal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.797