23948sdkhjf

Esbjerg er nu klar til Rambøll-domicil

Byrådet giver grønt lys til nyt vartegn for havnen.
Esbjerg Byråd har godkendt planerne for Rambøll Olie & Gas' nye domicil, som virksomheden håber, bliver et vartegn for Esbjerg Havn.

Det skriver regionalavisen Jyske Vestkysten.

Uden stor debat i Esbjergs byrådssal anbefalede plan- og miljøudvalgets formand John Snedker (S) at sige ja til et 28,5 meter højt domicil på Bavnehøjvej, som Rambøll vil opføre. Dermed vedtog man en kommuneplanlægning og lokalplan.

Planerne lemper de hidtidige krav til bygningshøjde, bebyggelsestæthed og opholdsarealer på Bavnehøjvej ved havnen i Esbjerg. Otte ugers høring har ikke givet betydningsfulde ændringer i forhold til byggeplanerne.

- Forvaltningen og udvalget har nøje drøftet og vurderet bemærkningerne, men vil man fortætning og storbykvalitet i centrum med indkøbscentret Broen og nu Rambølls domicil her i Esbjerg, så er der et dilemma, hvor vi risikerer høje huse tæt på små huse. Men der er her i planerne taget behørigt hensyn til de bevaringsværdige lave huse - blandt andet gennem en rimelig afstand mellem bygningerne, lød det fra udvalgsformand John Snedker ifølge Jyske Vestkysten.

Casa opfører huset i samarbejde med arkitektfirmaerne Transform og Pluskontoret og de rådgivende ingeniører fra Rambøll.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093