23948sdkhjf

Moe styrker sig gennem opkøb

Trafikplanlægningsfirmaet Tetraplan bliver en del af rådgivningsfirmaet Moe A/S.
Flere kompetencer og muligheden for yderligere vækst er baggrunden for, at Tetraplan nu bliver en del af Moe.

Med den nye organisation står begge virksomheder stærkere i en koncern på over 550 medarbejdere og en markant styrkelse af infrastrukturområdet.

- Tetraplan er en af Danmarks førende rådgivere inden for videnbaseret strategisk trafikplanlægning. Der er ganske få spillere på området med den høje faglighed, som Tetraplan står for, lyder administrerende direktør Christian Listov-Saabyes begrundelse for opkøbet.

Han pointerer, at begge virksomheder råder over en række specialkompetencer, og med Tetraplan ombord kan kunderne få full service-rådgivning og en stærk koncern i ryggen. Tetraplan tilfører Moe et hold højt profilerede specialister inden for trafikplanlægningsområdet, og en markant projektportefølje med såvel danske som internationale projekter.

Hos Tetraplan glæder stifter og hovedaktionær, Jan Nielsen, og administrerende direktør, Henrik Paag, sig over, at den langsigtede udvikling nu er sikret.

- Moe er kendt i branchen som en virksomhed med høj faglighed, en stærk firmakultur og et godt socialt sammenhold mellem medarbejderne, der matcher godt med Tetraplans værdier, så det ser vi frem til at blive en del af, siger Henrik Paag.

Over de næste år er der planlagt store investeringer inden for infrastrukturområdet i både Danmark, Norge og Sverige, og her forventer den nye trafikplanlægningsenhed at være en aktiv spiller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125