23948sdkhjf

Første spadestik i Pandrup

Stor interesse for at købe grunde på ny udstykning på Klosterlunden.
Bygherre Lars Lindvang havde sat sig godt til rette i den store gravemaskine, da første spadestik blev taget til den nye udstykning på Klostergade i Pandrup. Sammen med Leif Jørgensen fra HC & Engholt Entreprenører og Rådgivende Ingeniør Jens Bundgaard Eriksen blev de første skridt taget til et helt nyt kvarter i Pandrup.

Interessen har været stor for udstykningen:

- Allerede ganske få dage efter, vi havde sat det store salgsskilt op, kom der henvendelser, og i løbet af få dage var de første grunde solgt. Vi venter nu spændt på de næste reaktioner, når interesserede kan danne sig et indtryk af vejens forløb med fortov og p-pladser, siger Lars Lindvang.

Rådgivende Ingeniør Jens Bundgaard Eriksen har været i mange projekter i hele Nordjylland, og han må indrømme, at der ses en meget tydelig vækst i byggeriet, og netop her i Pandrup er der stor efterspørgsel efter attraktive grunde tæt ved skoler og børnehaver.

- Jeg er sikker på, at når først salgsprocessen for alvor sættes i gang, vil de sidste grunde hurtigt blive solgt, siger Jens Bundgaard Eriksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094