23948sdkhjf

Intego tredobler på tre år

De seneste tre år er Intego i Aarhus vokset fra knap 20 til 60 medarbejdere. Forklaringen er fravalg af bygge- og entrepriseopgaver samt et strategisk tilvalg af industrikunder.
Det går godt hos Integos afdeling i Aarhus. Specialisering i el-tekniske løsninger til industri, infrastruktur og erhverv er en væsentlig forklaring på virksomhedens succes.

Antallet af medarbejdere er siden 2011 vokset fra 17 til 60 mand, og omsætningen er steget fra cirka 20 til cirka 55 millioner kroner i samme periode:

- Vi er meget tilfredse med udviklingen de seneste år. Vi har haft en markant og profitabel vækst på et tidspunkt, hvor mange af vores konkurrenter har lidt under for få opgaver og et heraf følgende prispres. Vi har bevidst fravalgt de meget konkurrenceprægede områder og har mandet op inden for de områder, hvor vi i forvejen var specialister. Det har givet pote, konstaterer afdelingsleder Bjarne Andersen fra Intego i Aarhus.

Succes med industrikunder og offentlige rammeaftaler
Intego i Aarhus er historisk set en traditionel installations- og serviceforretning, men i en årrække har man primært satset på faste kundeforhold hos de etablerede erhvervs- og industrikunder frem for entrepriseopgaver og –udbud. Men også offentlige rammeaftaler inden for kommune og forsyning bidrager til væksten hos Intego.

Også tiltrækning af kompetente medarbejdere fremhæver Bjarne Andersen som en hovedårsag til virksomhedens succes. Og Intego i Aarhus har netop formået at tiltrække de rigtige medarbejdere. Der er også altid cirka 10 lærlige under uddannelse.

Sætter nye skib i søen
Bjarne Andersen vil dog ikke love en tilsvarende stejl vækstkurve i de kommende tre-fire år.

Afdelingen i Aarhus skal fortrinsvis vækste gennem differentiering fra konkurrenterne, og ved at sætte nye skibe i søen. Bjarne Andersen og hans medarbejdere er netop ved at starte et mobilt mekanisk værksted op – foreløbig med en enkelt medarbejder, og derudover fyldes nye kompetencer på inden for de specialiserede grene af industriautomation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109